36% korting!

Propolis Tinctuur 60ml (50%) - Tijdelijk 36% korting!

Artikelnummer: 1004 Propolistinctuur 60 ML
Artikel 2 van 3
€ 75,00 € 48,90 (inclusief btw)

In het kort

 • Achterhoekse Propolis Tinctuur
 • Rechstreeks van de imker & 100% natuurlijk
 • Winnaar van de Nederlandse Propolis Test
 • Zeer hoge zuiverheid (50%)
 • Daardoor zuinig in gebruik
 • Versterkt je immuunsysteem
 • Makkelijk doseren dankzij het pipetflesje

Onze Propolis Tinctuur is een lokaal geproduceerd natuurproduct. Onze tinctuur bevat de hoogste zuiverheid en is verkozen tot winnaar van de Nederlandse Propolis Test. Probeer het zelf, en ontdek de helende werking van propolis.

 

Hoe te gebruiken

Doe de propolis druppels op een half klontje suiker, of laat het oplossen in een warme vloeistof (water, thee, vruchtensap). Slik het daarna door. 

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Meer vragen? Lees onze gebruikersaanwijzing.

 

Wat is Propolis Tinctuur?

Propolis Tinctuur is een vloeibaar middel gemaakt met natuurlijke propolis en pure alcohol. Het is een makkelijke manier om propolis te consumeren, en zorgt voor vele gezondheidsvoordelen.

Propolis is o.a. antibacterieel, ontstekingsremmend, schimmelwerend, antiviraal en antiseptisch. Propolis is dus een natuurlijk middel dat helpt bij een breed scala aan aandoeningen.

Het innemen van propolis versterkt je immuunsysteem en helpt het lichaam zichzelf te beschermen tegen infecties.

Zuivere propolis heeft een sterke smaak, dus het wordt aanbevolen om Propolis Tinctuur in warme thee of sap te consumeren, of (met een suikerklontje) direct op de achterkant van de tong te nemen.

 

4 Voordelen van Propolis

 1. Ontstekingsremmend
  Propolis werkt ontstekingsremmend. Het wordt veel gebruikt om wonden te behandelen, ontstekingen te verminderen en het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen te bevorderen.
   
 2. Antibacterieel
  Honingbijen gebruiken propolis om hun bijenkorf te beschermen tegen infectie. Het is antibacterieel, werkt als een soort immuunsysteem, en het lijkt ook bij mensen hetzelfde effect te hebben!
   
 3. Schimmelwerend
  Van propolis is aangetoond dat het schimmelwerende eigenschappen heeft, waardoor het geschikt is voor de behandeling van schimmelinfecties op een natuurlijke manier.
   
 4. Antiviraal
  Uit onderzoek is gebleken dat propolis antiviraal werkt. Het remt de hechting van virussen aan menselijke cellen en helpt het lichaam zich te verdedigen tegen virale infecties.

Een overzicht van alle voordelen van propolis vind je terug in onze gebruikersaanwijzing

 

Waarschuwing
Ongeveer één op de 2000 mensen is allergisch voor propolis. Ze krijgen een jeukerig gevoel op de huid bij uitwendig gebruik, of een onaangenaam gevoel in de keel bij inwendig gebruik. Wij adviseren daarom het product eerst te testen door een druppel in de elleboogholte of op de pols aan te brengen. Wordt deze plek rood en branderig, dan is gebruik af te raden.

© 2022 - 2024 Bijenproducten Propolis | sitemap | rss